2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajı (Birim Dışı Uygulama) ile İlgili Duyuru

Kemer Denizcilik Fakültesi

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü

Bölümümüz 2.sınıf 4. Yarıyılında olan öğrencilerimiz, Bahar döneminde Staj I dersini seçecekler ve bu dersin Uygulama stajını (İşletme Stajı veya Liman Stajı) “17 Temmuz 2023 – 14 Eylül 2023” tarihleri arasında 20 İşgününü kapsayacak şekilde yapacaklardır.

Bölümümüz 3. Sınıf 6. Yarıyılında olan öğrencilerimiz, geçtiğimiz yaz döneminde Staj I dersini başarılı olarak tamamlayamadılarsa, Bahar döneminde Staj I ve Staj II dersinin her ikisini de seçeceklerdir. Bu derslerin uygulama stajlarını (İşletme Stajı ve Liman Stajı)  ““17 Temmuz 2023 – 14 Eylül 2023”  tarihleri arasında, her bir staj için (Staj I ve Staj II) 20 İşgününü kapsayacak şekilde yapacaklardır.

Bölümümüzün tüm öğrencileri, bölümümüzden mezun olabilmek için Staj I ve Staj II derslerinden (İşletme Stajı ve Liman Stajı) başarılı olmaları gerekmektedir. Staj I ve Staj II dersleri İşletme Stajını ve Liman Stajını kapsamaktadır.

İşletme Stajı (Birim Dışı Uygulaması İşletme): Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencilerinin lojistik, gemi imalat işletmeciliği, deniz işletmeciliği ithalat-ihracat, yat ve marina hizmetleri veren işletmeleri ile ilgili tüm kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarında yapacakları 20 iş günü süreli birim dışı uygulamadır.

Liman Stajı (Birim Dışı Uygulaması-Liman): Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencilerinin yük ve yolcu limanlarında yapacakları 20 iş günü süreli birim dışı uygulamadır.

Öğrencilerimizin her ayın 14'ü puantaj belgelerini mail olarak iletmeleri gerekmektedir. (Mail adresi: skocadere@akdeniz.edu.tr)

Öğrencilerimiz Stajla ilgili ayrıntılı bilgilere, Birim Dışı Uygulama (Staj) Esaslarına,   Stajla ilgili formlara ve staj defterlerine https://denizcilik.akdeniz.edu.tr/tr/birim_disi_uygulama_staj-5963 adresinden erişebilirler. Ayrıca stajla ilgili sorularını danışman hocalarına sorabilirler.

Kemer Denizcilik Fakültesi Dekanlığı

Eklenme tarihi: 28.02.2023 15:13:35